Tuotteet

Täytekakut

Täytekakut

*HUOM! Valmistamme kaikki normaalit täytekakkumme automaattisesti gluteenittomiksi ja laktoosittomiksi!*

Perusvalikoiman tuotteitakin voidaan muokata esimerkiksi yksilöllisillä koristeilla. Räätälöityjen tuotteiden hinta on perusvalikoimaa kalliimpi johtuen suuremmasta työmäärästä. Hinta määräytyy aina..
Ketogeeniset herkut

Ketogeeniset herkut

Ketogeeniset tuotteet ovat täysin viljattomia ja sokerittomia ja valmistamme niitä omilla ohjeillamme mahdollisimman puhtaista raaka-aineista. Jos haluat jotain tiettyä ketoherkkua, niin tilaathan tuotteen etukäteen!
Hyydykekakut

Hyydykekakut

Valmistamme eri hyydykekakkuja sesongin makujen mukaan, kysy tarvittaessa lisää sesongin makuvaihtoehdoista!
Kreemikakut

Kreemikakut

Valmistamme kreemikakkuja tilauksesta toiveiden mukaan. Valikoimistamme löytyy mm. mokkakreemikakku, vadelmakreemikakku ja suklaakreemikakku. Näihin kaikkiin pystyt valitsemaan täytteet oman maun mukaan ja valmistamme kakut gluteenittomiksi, sekä laktoosittomiksi.
Erikoiskakut

Erikoiskakut

Valmistamme erikoiskakkumme täysin käsityönä, joten kahta samanlaista kakkua emme lupaa.Myös yritysten logoilla tai teemoilla valmistetut tuotteet tuovat yrityksen sanomaa hauskasti ja maukkaasti esiin! Sivuiltamme löydät esimerkkejä kakkuihin ja koska jokainen on ansainnut oman uniikin kakkunsa, ota..
Lasten erikoiskakut

Lasten erikoiskakut

Yksilöllisesti suunnitellut, uniikit kakut tehdään käsityönä käyttäen laadukkaita raaka-aineista ja aitoja makuja.
Valmistujaiskakut

Valmistujaiskakut

Kakut ovat persoonallisia, toiveiden mukaan tai vapaat kädet-tyylisesti suunniteltuja ja toteutettuja. Voit lähettää kuvia, väri-ja täytetoiveita, yms.

Ota yhteyttä, niin tehdään yhdessä unelmiesi kakku!
Ristiäiskakut

Ristiäiskakut

Valmistamme ristiäiskakut uniikkeina kappaleina, ota yhteyttä ja luodaan jotain ainutlaatuista pienokaisen ensimmäiseen juhlaan!
Hääkakut

Hääkakut

Valmistamme yksilöllisiä hääkakkuja asiakkaan toiveiden mukaan. Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri teidän näköinen juhlien keskipiste!
Voileipäkakut

Voileipäkakut

Voileipäkakkuja moneen makuun
Vegaaniset tuotteet

Vegaaniset tuotteet

Teemme tilauksesta myös niin suolaisia, kuin makeitakin vegaanisia herkkuja, kysy sesongin tarjolla olevista herkusta lisää!